Studio

Workshop

Välkommen till vår studio!

I Lofsangruppens studio på Södermalm i Stockholm välkomnar vi dig som vill ha personlig träning eller delta workshops och kurser i en ombonad, exklusiv miljö. Våra licensierade personliga tränare finns på plats i studion på Rosenlundsgatan 32. Vår kompetens spänner över allt från löpcoachning och tung styrketräning till säker, effektiv träning för dig som är eller har varit gravid, eller träning för dig som vill ha en nystart - oavsett om du är gammal elitidrottare eller aldrig satt din fot i ett gym. 

Studion är öppen för dig som bokat tid hos en av våra personliga tränare eller har anmält dig till en kurs eller workshop. Kontakta någon av oss för att boka personlig träning eller ett första möte där vi tar fram ett träningsupplägg som passar just dig! Ett träningspass med PT hos oss kostar 850:- eller 10 pass för 8000:- inkl moms.

Du når oss som jobbar i studion via mail:

lovisa@lofsan.se (Fullbokad för PT)

sophia@lofsan.se

clara@lofsan.se (Fullbokad för PT)

lena@lofsan.se

jenny@lofsan.se

maja@lofsan.se

emilia@lofsan.se

MAMMAFYS I TANTO

Nu är våren äntligen här och vi erbjuder därför utomhusträning anpassad för dig som är nybliven mamma! Vi kommer att fokusera på säker, effektiv och rolig träning efter graviditeten. Du kommer att få träna både styrka och kondition, men stort fokus ligger på aktivering av inre magmuskulatur och bäckenbotten. Vårt fokus är att hjälpa dig bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Din bebis i barnvagn är självklart också välkommen att vara med på passen.

Välkommen på ett kostnadsfritt provapåpass 18/5 kl 11.30. (Anmäl dig till mammafys@lofsan.se)

När: Torsdagar kl 11.30-12.30 med start 1/6

Var: Utomhusgymmet i Tantolunden

För vem: För dig som vill stärka kroppen efter graviditeten (din bebis är minst 8 veckor gammal)

Anmälan: mammafys@lofsan.se, ange namn och datum du vill vara med

Pris: 200 kr - Betalas med swish på plats

Dina tränare är Jenny Strandljung och Lena Ovegård - personliga tränare med inriktning på träning under och efter graviditet.

FREDAGSFYS

Varje fredag kör vi på Lofsangruppens studio fredagsfys mellan 16-17. Vi varierar coach varje vecka och kör ett svettigt cirkelbaserat pass för max 12 personer där vi blandar styrka och puls på stationer. Vi individanpassar alla övningar vid behov, så meddela om du har något särskilt vi behöver tänka på. Ett träningspass på fredagsfysen kostar 200 kronor och du betalar med swish på plats. Lån av handduk och hygienprodukter och ingår. För att boka: mejla fredagsfys@lofsan.se

WORKSHOPS OCH KURSER

Lofsangruppen lägger stor vikt vid utbildning och kunskap, och vi brinner för att dela med oss av vårt kunnande och våra erfarenheter. Coachernas breda kompetensbas ligger till grund för utbudet av workshops och kurser som vi arrangerar i studion. Vill du ta din löpträning till nästa nivå eller lära dig mer om kost för löpare? Har du fött barn och vill komma igång på ett säkert sätt efter graviditeten? Ta hjälp av oss för att bygga en bra grund för dina första chins och pullups! Vi har workshops och kurser inom detta och mycket mer. En workshop är två timmar lång och kan vara teoretisk, praktisk, eller både och. Våra kurser sträcker sig över flera tillfällen. Att delta i en workshop kostar 600 kr, som betalas via bankgiro. Anmälan är bindande, men om du får förhinder så går det bra att överlåta platsen åt en vän. Du anmäler dig genom att maila lovisa@lofsan.se, maila till samma adress om du undrar något och vill ha hjälp med att välja workshop.


VÅRA WORKSHOPS VÅREN 2017

NYA DATUM KOMMER SNART


VÅRA PT-GRUPPER VÅREN 2017

PT SMALL GROUP: BASÖVNINGAR

För dig som vill bli stark och träna ihop med andra. I en PT Small Group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp. I vår Small Group är ni max 8 personer som tillsammans går igenom basövningar såsom knäböj, marklyft, och bänkpress. Vi drar, pressar och bär tungt, och jobbar med olika redskap som skivstång, kettlebells, hantlar, ringar och kroppsvikt. Varje tillfälle kör vi med extra fokus på en basövning för att sedan avsluta timmen med assisterande övningar och köra igenom kroppen. Varje tillfälle är 60 minuter långt och vi träffas vid 6 tillfällen per grupp i Lofsangruppens studio på Södermalm. Du behöver inte vara van att lyfta tungt eller träna på gym, alla träningspass individanpassas. Vi har 2 grupper, måndagar med Lena Ovegård och Jenny Strandljung samt tisdagar med Emilia Eriksson och Maja Eliasson som tränare.

Tider:

Grupp 1: måndagar 19.00-20.00 Start 8/5, sista datum 12/6

Grupp 2: tisdagar 19,00-20.00 Start 25/4, sista datum 30/5


Plats: Lofsangruppens Studio Rosenlundsgatan 32.

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Anmälan måndagar: jenny@lofsan.se
Anmälan tisdagar: maja@lofsan.se

 

PT SMALL GROUP: TRÄNING EFTER GRAVIDITET

Träna i en PT Small group, du får det bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp med max 8 deltagare. Vi kommer att fokusera på säker och effektiv träning efter graviditeten på individnivå. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Varje tillfälle är 60 minuter. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen. Tränare för grupperna är Jenny Strandljung och Lena Ovegård.

Tisdagar kl 10.00 Start 2/5, sista datum 13/6

Plats: Lofsangruppens Studio Rosenlundsgatan 32

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

Anmälan: lena@lofsan.se

 

Våra Coacher

Lovisa Sandström - huvudcoach Lofsangruppen
Lovisa Sandström
Lofsangruppens grundare och huvudcoach.
Clara Fröberg - Coach hos Lofsangruppen
Clara Fröberg
Som coach fokuserar jag på att göra dig stark i din träning och stark i livet - vardagsstark.
Maja Eliasson - Coahc hos Lofsangruppen
Maja Eliasson
Träning ska vara smart, utmanande och rolig
Lena Ovegård
Träning ska vara någonting som hjälper dig och ger energi till resten av livet!
Sophia Lindh - Coach hos Lofsangruppen
Sophia Lind Hubinette
Jag tror på dig och ser möjligheter till förändring istället för hinder.
Jenny Strandljung
Träning är för alla. Det gäller bara att se till dina förutsättningar och vad som motiverar just dig
Emilia Eriksson
Övning ger färdighet och med vilja och mod tar varje träningspass dig närmare din vision!
Ida Rautila
Jag hjälper dig från där du står idag